Des de fa uns anys FISERSA celebra el DIA MUNDIAL DE L’AIGUA, una jornada designada per les Nacions Unides que ens recorda la importància de l’aigua i la defensa sostenible dels recursos hídrics.

Aquest dia internacional se celebra cada 22 de març i enguany està dedicat a les Aigües subterrànies amb el lema Fer visible l’invisible. Actualment encarem la jornada amb una situació de sequera important a casa nostra i per això, més que mai, cal que el missatge de preservació de l’anomenat or líquid arribi al màxim de persones possible.

A FISERSA hem preparat diverses activitats per celebrar la jornada. T’hi apuntes?

AMPOLLES AIGUA DE FIGUERES

Una de les accions de FISERSA serà el repartiment d’ampolles de vidre per promoure el consum de l’aigua de la vila, una mesura ecològica i sana.

Per això, podem utilitzar les ampolles per al consum diari i per als nostres àpats. Hem de recordar que l’aigua que arriba a Figueres, procedent de la Serra de les Salines i del Puig del Bassegoda, té els minerals necessaris per beure cada dia; és de qualitat excel·lent i està 100% controlada. 

FISERSA repartirà ampolles de vidre Aigua de Figueres, dimarts 22 de març, en horari de 9h a 13h. Ens trobareu a la Font Lluminosa. Us hi esperem!

VISITES A LA RIERA DE LA RAMBLA

Figueres ens ofereix una visió curiosa, i molt interessant, si ens endinsem en el subsol de la Rambla per on discorre la riera de Galligans. Aquest any també celebrarem el Dia Mundial de l’Aigua i el lema Fer visible l’invisible amb visites guiades gratuïtes a la riera. S’han organitzat pels dies 22, 25, 26 i 27 de març.

Enllaç: https://figueresaescena.koobin.com/visites-galligans per a fer les reserves. Estarà operatiu a partir del dilluns 21 a les 9 h del matí.

        CONCURS A INSTAGRAM  #FISERSAWATERDAY2022

FISERSA us proposa participar en un concurs de fotografia a Instagram. Podeu mostrar la bellesa i la plasticitat de l’aigua, però també conscienciar sobre la necessitat de no malbaratar-la i del dret de tothom a tenir-ne un accés digne. Una altra font d’inspiració per a la presa d’imatges pot ser el lema d’aquest any del Dia Mundial de l’Aigua: “Aigües subterrànies, fer visible l’ invisible”. Animeu-vos i ajudeu-nos a fer créixer les nostres xarxes socials. Les imatges s’han d’etiquetar amb el hastag #fisersawaterday2022 indicant la localització.

Aquest concurs no és una competició, allò que es pretén és fomentar la participació. Per tant, les imatges que compleixin els requisits per ser publicades rebran un lot de productes FISERSA. Les tres fotografies guanyadores formaran part de la imatge dels autobusos de FISERSA.

VÍDEO DE TOTES LES FOTOS PARTICIPANTS D'AQUEST ANY 2022

*Consulteu les bases del concurs.     

 

 

 

INFORMACIONS RELACIONADES

Water Security
UNESCO
GROUNDWATER - MAKING THE INVISIBLE VISIBLE
Word Water Day
Agència Catalana de l'Aigua
gencat ACA
Dia Mundial del AGUA
VIDEO
Top