NOTA DE PREMSA


 

 

FISERSA cedeix gratuïtament un bus elèctric a l’institut Narcís Monturiol amb finalitats formatives

 

El vehicle servirà per pràctiques en el curs "Especialització en manteniment de vehicles híbrids i elèctrics", al qual s’hi accedeix des del Cicle de Grau Mitjà en Mecànica

 

FISERSA, l’Institut Narcís Monturiol i l’empresa gestora de residus han signat recentment un conveni, segons el qual l’empresa plurimunicipal de serveis cedeix gratuïtament, i per a formació, un bus elèctric retirat de la flota de transport públic.

D’aquesta manera, es pot aprofitar, amb finalitats didàctiques, aquest vehicle de l’àrea de Mobilitat Urbana i Transports (MUIT) de FISERSA que ha finalitzat la seva vida útil i que ja no circularà en cap cas per les vies obertes al trànsit general. 

 

Des de l’Institut Narcís Monturiol agraeixen a FISERSA aquesta col·laboració que “per als alumnes representa la presa de contacte amb el vehicle elèctric industrial” i “això”, segons el professor, Albert Camprubí, “vol dir multiplicar l’abast de les pràctiques”. Es podran plantejar, així, futures reparacions i s’acabarà fent una maqueta del bus. El curs de mecànica porta per nom "Especialització en manteniment de vehicles híbrids i elèctrics" i els alumnes hi poden accedir des del Cicle de Grau Mitjà en Mecànica.

 

 

Figueres, 17 de maig de 2023

Top