Si el vehicle ha estat denunciat per haver sobrepassat el límit horari o per manca de tiquet, es pot procedir a l’anul·lació de la denúncia abonant l’import en el termini de 24 hores des que ha estat interposada. Aquesta es pot realitzar en qualsevol parquímetre de la ciutat.

També pots fer-ho en línia fent clic a ANUL·LAR DENÚNCIA

    .

Baixat pdf en català amb les instruccions       AQUI    

Baja el pdf en castellano con las instrucciones       AQUI   

Télécharguez le pdf en française avec les instructions       ICI   

Download pdf in english with instructions       HERE   

 

En el cas que no es procedeixi a anul·lar la denúncia dins el termini de les 24 h indicades, es tramitarà la corresponent denúncia d’acord amb el que s’estableix en la normativa sancionadora aplicable. Rebrà la notificació domiciliària de la denúncia amb indicació de forma, lloc de pagament i drets que l'assisteixin.

Sí, totes les persones poden aparcar els seus vehicles a la zona verda, prèvia obtenció del comprovant emès pel parquímetre. La tarifa dependrà dels drets de cada usuari una vegada el sistema comprovi la seva matricula.

Les persones titulars d'un vehicle que estan empadronades en algun dels carrers delimitats dins d'aquella zona i que paguen l'IVTM (impost sobre vehicles de tracció mecànica) a la ciutat de Figueres

De dilluns a dissabte feiners de 9.00h a 21.00h ininterrompudament, excepte festius.

De dilluns a dissabte feiners de 9.00h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h, excepte festius.

L'estacionament es pot pagar:
- Amb els parquímetres
- Amb telèfon mòbil es fa a través de l'aplicació “flowbird
 

Els parquímetres, tant de zona verda com de zona blava, accepten monedes, targetes de crèdit amb xip o banda magnètica i targetes de crèdit sense contacte.

Tot i que la tarifa de resident permet pagar fins a una setmana d'aparcament, l'Ordenança municipal de circulació de Figueres estableix que el temps màxim que un vehicle pot estacionar a la mateixa plaça és de 72 hores (3 dies). Aquest és el temps mínim que necessita l'Ajuntament per informar de la possible prohibició d'estacionament deguda a treballs de neteja o manteniment, activitats al carrer, trasllats, etc.

Mitjançant els parquímetres o l'aplicació ¨flowbird", abonant la taxa diària o setmanal.

Fisersa assumeix la gestió del servei. Podeu trucar al 972 510 412 (de dilluns a dissabte laborables de 8.00h a 22.00h, excepte festius), o per correu electrònic a sare@fisersa.cat

Per poder disposar de tarifa de resident haureu d'estar empadronat/da en aquesta adreça de la zona verda, ser titular del vehicle que voleu estacionar en la zona verda amb la tarifa de resident i pagar l'impost municipal de vehicles de tracció mecànica a la ciutat de Figueres.

Top