FISERSA anima a evitar plàstics i a Fer una Ciutat+Neta

 

Centenars de persones s'acosten a la parada instal·lada a la plaça de la Palmera per recollir ampolles de vidre; bosses reutilitzables i imants sobre el servei de recolllida de voluminosos

 

FISERSA ha volgut posar el seu gra de sorra amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que té com a objectiu conscienciar sobre la preservació del nostre planeta. Aquest any el lema de la jornada instaurada per l'ONU, per cada 5 de juny, ha estat Sense contaminació per plàstics. I és que hi ha una preocupació creixent per aquest problema ja que, anualment a nivell mundial, es produeixen més de 400 milions de tones de plàstic i es creu que la meitat d’aquest material es concep per a una vida útil d’un sol ús.

Per aquest motiu, la parada de FISERSA instal·lada a la plaça de la Palmera de Figueres, comptava amb diversos missatges per conscienciar la ciutadania a fer gestos més sostenibles. Es van repartir  ampolles de vidre Aigua de Figueres i també es van distribuir bosses reutilitzables per evitar el plàstic. Aprofitant l'allau de persones que es van acostar a l'estand, també es va fer difusió del servei de recollida de voluminosos. Un servei que ha doblat esforços en el darrer any i mig i que anima als ciutadans  a contactar amb l’àrea de Neteja Viària per tal de fer la sol·licitud de recollida i evitar així l’acumulació de residus voluminosos (mobles, electrodomèstics, trastos vells...) a la via pública.

Mitjançant un codi QR o trucant al telèfon 972 510 412 es pot fer ús d'aquest servei gratuït de recollida al contenidor més proper del domicili, en cas que no sigui possible el desplaçament a la deixalleria. El descontrol de residus no afavoreix la imatge de la ciutat ni el benestar de les persones que hi viuen. Per això, l'àrea de neteja viària demana col·laboració i civisme per Fer una Ciutat+Neta.

 

Figueres, 6 de juny de 2023

Top