Les fotos guanyadores del concurs d'Instagram circulen amb els busos de Figueres

 

FISERSA ha tancat la celebració del Dia Mundial de l’Aigua donant a conèixer els guanyadors del concurs d’Instagram organitzat per l’ocasió.

Després de deliberar, el jurat de FISERSA ha decidit que la imatge guanyadora és la d’@instajosepgram corresponent el subsol de la Rambla de Figueres.

La foto de @cristialfer al museu Dalí, amb el títol ‘Cada gota compta’, s’ha endut el segon premi i el tercer, ha estat per a @pereagustihontangas amb una imatge del Parc de les Aigües, també de Figueres. Davant l’ajustat resultat i la qualitat de les imatges, el jurat va decidir donar un quart premi. Aquest és per a @expressoexperience amb una foto del decantador secundari de la depuradora de Figueres i un ànec de collverd al seu interior.

Totes aquestes imatges decoren des de fa uns dies la part posterior dels autobusos de la L2, la línia que cobreix el trajecte de la zona sud de Figueres i el terme de Vilafant. També s'ha editat un vídeo amb les imatges participants que inclou, també, les guanyadores.

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots els participants per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua amb FISERSA. 

Podeu veure una exposició sobre les imatges del concurs a l'exposició instal·lada al Hall de la seu central de FISERSA

Dia Mundial de l'Aigua_2023

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2022

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2021

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2020

VEURE MÉS
Top