FISERSA s’encarrega del manteniment de les 75 fonts de boca que hi ha repartides per la ciutat de Figueres

 

Hidratar-se en ple estiu és clau per fer front a les altes temperatures i als pics de calor

 

 

A Figueres hi ha 75 fonts de boca repartides per diferents punts de la ciutat destinades a l’ús públic. Precisament durant la temporada d’estiu és important tenir aquestes instal·lacions localitzades ja que hidratar-se és clau per fer front a les altes temperatures i als pics de calor.

FISERSA, encarregada del manteniment de les fonts, posa a disposició de la ciutadania un mapa per localitzar les instal·lacions: https://www.fisersa.cat/ca/06_Fonts.html

Les fonts de boca se sotmeten a tasques periòdiques de neteja; manteniment i a controls necessaris per al compliment dels criteris de seguretat i de salut pública.

Coincidint amb els pics de calor i quan l'alerta està activada, FISERSA instal·la fonts mòbils a la ciutat de Figueres. Aquests punts d’hidratació, destinats a esdeveniments o a situacions especials, tenen 4 sortides d’aigua cadascun, van connectats a la xarxa pública d’abastament i compten amb un sistema sostenible de recollida d’aigua que n’evita el malbaratament.

També en relació amb onades de calor i amb situacions de perill elevat, els autobusos urbans disposen d’ampolles d’aigua per facilitar als usuaris ens cas de necessitat, tal com recomana Protecció Civil.

Figueres, 12 de juliol de 2023

Top