FISERSA implantarà un sistema “Smart Parking” que ajudarà els usuaris a la ràpida localització de zones amb menors nivells d’ocupació i, per tant, a minimitzar el temps de recerca d’aparcament.

El projecte que FISERSA s’ha plantejat consisteix en analitzar l’històric de transaccions de compra de tiquets d’aparcament així com les dades meteorològiques de l’AEMET per tal d’incorporar-los a un model predictiu que combina un algorisme Boosted Decision Tree del tipus XGBoost2 per a les prediccions i Deep Learning per a l’aprenentatge.

L’objectiu és poder pronosticar la disponibilitat d’aparcament en les diferents zones de la ciutat per franges horàries, a 48 hores vista. Aquesta informació es facilitarà en temps real a la citadania per diferents canals (panells d’informació en els carrers, pàgina web, aplicacions mòbils,...).

El projecte d'Smart Parking s'està desenvolupant amb la col·laboració de l'empresa CumLaude Tech i amb el co-finançament de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ), a través dels cupons d'Implantació d'Indústria 4.0.

Logo de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya

 

Top