A molts pobles de l'entorn, FISERSA fa el subministrament d'aigua en alta, gestionant-se mitjançant els seus propis dipòsits d'aigua.

Quins són?

Llers
Cabanes
Vila-Sacra
El Far
Riumors i Fortià
Vilamalla
Santa Llogaia
En estudi: Borrassà, Vilabertran i altres municipis.

Cas especial de Vilafant.

A Vilafant es porta el servei de subministrament d'aigua en alta i en baixa. Ens cuidem de la planificació, l’explotació i manteniment dels seus pous i dipòsits, l’aportació ocasional de l’aigua de Figueres, el manteniment de la xarxa de distribució, el control sanitari, l'atenció als abonats del servei, la facturació i cobrament de rebuts, la liquidació de taxes i les altres gestions necessàries perquè el servei funcioni amb la garantia màxima de qualitat.

Cas especial del Consell Comarcal.

Des de març de 2021, amb la signatura de la formalització de l'encàrrec de gestió del Consell Comarcal de l'Alt Empordà a Figueres de Serveis, SA, en la seva condició de mitjà propi, ens cuidem de la prestació del servei d'abastament d'aigua potable en alta de la Xarxa Albera, que la composen els municipis d’Espolla, Capmany, La Jonquera, Masarac, Sant Climent Sescebes, Mollet de Peralada, Vilajuiga, Pau, Palau Saverdera, Pedret i Marzà i Agullana.
 

Top