2021  Aigua per frenar el coronavirus

En l'edició del 2021 es va posar èmfasi en la necessitat de tenir aigua per rentar-se les mans, un gest essencial per contenir la propagació de la COVID-19 i moltes altres malalties infeccioses.

Gairebé tres mil milions de persones al món no tenen recursos per rentar-se les mans

 

El lema del Dia Mundial de l'Aigua 2021 va tornar a posar en valor l'aigua. El valor de l'aigua és molt més que el seu preu: l'aigua té un valor enorme i complex per a les nostres llars, alimentació, cultura, salut, educació, economia i la integritat del nostre entorn natural. Si passem per alt algun d'aquests valors, correm el risc de gestionar malament aquest recurs finit i insubstituïble. L'ODS 6 és garantir l'aigua i el sanejament per a tothom. Sense una comprensió integral del veritable valor multidimensional de l'aigua, no podrem salvaguardar aquest recurs crític en benefici de tots.

El mateix dia,i en la línia de preservar l'aigua, també es va publicar l'Informe Mundial sobre el Desenvolupament de l'Aigua de les Nacions Unides. El document es va centrar en posar en valor l'anomenat or blau i també es van fer recomanacions i orientacions polítiques perquè els resposanbles de la presa de decisions apliquin les mesures adequades.

Dia Mundial de l'Aigua_2023

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2022

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2021

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2020

VEURE MÉS
Top