FISERSA celebra el Dia Mundial de l'Aigua amb gran participació

S’exhaureixen les més de 400 entrades disponibles per visitar el subsol de la Rambla i es reparteixen 600 ampolles de vidre Aigua de Figueres

Les activitats organitzades per FISERSA aquest any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua han tingut molt bona acollida. La jornada, celebrada dimarts 22 de març, va començar amb el repartiment d’ampolles de vidre Aigua de Figueres. Des de l’estand de la Font Lluminosa es van distribuir centenars d’ampolles, prop de 600. L'objectiu de l'acció era contribuir a consumir aigua de l’aixeta. I és que l’aigua de Figueres és sana; segura; econòmica i ecològica.

El mateix dia 22 també es va donar el tret de sortida a les visites guiades a la riera de Galligans, al subsol de la Rambla. Els primers a baixar-hi van ser un grup de 35 alumnes de 4art d’ESO de l’Institut Ramon Muntaner i en el recorregut van comptar amb les explicacions del gerent de FISERSA, Lluís Martínez i el cap de Gestió Integral de l’Aigua, Lluís Xargay. L’activitat, organitzada amb col·laboració amb l’Ajuntament de Figueres, es va programar per quatre jornades i comptava amb 400 entrades que es van exhaurir en només 48 hores.

L’altra acció posada en marxa va ser el concurs de fotografia a Instagram amb l’etiqueta #fisersawaterday2022. Es van rebre desenes d'imatges i es van repartir lots de productes FISERSA per als guanyadors i els participants. 

 

Figueres, 23 de març de 2022

Dia Mundial de l'Aigua_2023

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2022

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2021

VEURE MÉS

Dia Mundial de l'Aigua_2020

VEURE MÉS
Top