Acaben les obres de reforma i ampliació de la xarxa de sanejament del carrer Avinyonet

 

L’actuació més destacada ha estat la intervenció a tocar del carrer Mon Millor, on s’ha millorat la pavimentació i el drenatge de la cruïlla juntament amb l’aportació d’aigües residuals i pluvials a la riera Galligans

 

 

FISERSA ha finalitzat els treballs de millora de la xarxa de sanejament del carrer Avinyonet. Les obres, amb un pressupost de 95,331,84 euros, es van iniciar a mitjans de juliol i han acabat a finals de setembre tal com estava previst.

L’actuació a la xarxa de sanejament d’aquest via s’ha dut a terme en dos punts diferenciats.

Per una banda, s’ha treballat al tram entre el carrer Dr. Barraquer i el carrer Doctor Ochoa substiuint el col·lector de residuals existent, que estava en molt mal estat i molt deteriorat, i s’ha fet un pou nou connectant-lo a la xarxa actual.

L’altre tram millorat és el que toca al carrer Món Millor i en aquest cas l’obra ha estat més complexa perquè s’ha actuat tant a nivell de la xarxa de residuals com de pluvials. En aquest sentit, s’han interceptat els col·lectors existents i s’han portat fins a la riera Galligans, passant per una parcel·la municipal. Aquesta actuació té l’objectiu de millorar i sectoritzar l’aportació d’aigües residuals i pluvials a la riera Galligans, així com millorar el drenatge de la cruïlla del carrer Avinyonet amb el carrer Mon Millor.

Finalment, aprofitant l’actuació s’ha reformat la pavimentació de la cruïlla per garantir més seguretat i accessibilitat als vianants.

 

Octubre del 2023

Top